APK Keuring Kinderdijk

Zoekt u een APK Keuring in Kinderdijk?

De APK is een wettelijk verplichte autokeuring, voor uw eigen veiligheid en die van anderen. Afhankelijk van het type auto dat u rijdt (qua brandstof) en de leeftijd van de auto zijn hiervoor wettelijke bepalingen opgesteld. U zoekt een garage hiervoor in Kinderdijk? Kom naar Autoservice Matthijs van Driel.

Benzine auto′s en hybride auto′s van 4 jaar of ouder (toegelaten na 1 januari 2005) hebben een verplichte APK keuring nodig. Hierna dient er twee keer na twee jaar de volgende APK keuring ingepland te worden. Vervolgens is het interval hierna jaarlijks.

Diesel of LPG auto′s van drie jaar of ouder (toegelaten na 1 januari 2006) hebben een verplichte APK Keuring nodig. Vervolgens is er na deze keuring één keer per jaar een keuring verplicht.

Alle auto′s, ongeacht de brandstof, (toegelaten voor 1 januari 2005), hebben de eerste keuring na drie jaar nodig. Hierna dient uw auto jaarlijks gekeurd te worden. LET OP! Voor oldtimers (auto′s ouder dan 30 jaar) geldt een tweejaarlijkse APK keuring.

Als u de APK Keuring bij Autoservice Matthijs van Driel combineert met een grote of kleine beurt, is de APK gratis. U betaalt dan alleen de kosten voor het afmelden en de milieumeting.

Contact omtrent APK Keuring Kinderdijk?

Autoservice Matthijs van Driel is bevoegd APK keuringen uit te voeren voor alle merken en typen auto′s. Dus wanneer u in de buurt bent van Hendrik-Ido-Ambacht, zoals in Kinderdijk, kom dan langs voor uw APK keuring. Laat dit snel gebeuren om zo een boete te voorkomen.