Over ons

“Persoonlijk halen wij heel veel voldoening uit het oplossen van storingen en problemen, waar anderen niet uitkomen. Gegarandeerd dat wij die oplossen.” Matthijs laat een stilte vallen, begint te lachen en zegt vervolgens “daag ons uit, zou ik zeggen.”

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, APK keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. Samen met Gert-Jan Boer vormt Matthijs een hecht team. Gert-Jan is eerste autotechnicus, APK keurmeester, leermeester, technisch specialist, en zonder meer ‘gepokt en gemazeld’ te noemen binnen de VAG specialisatie. Het team levert topkwaliteit voor alle merken en alle typen auto’s en bedrijfsauto’s, tegen een scherpe prijs.

Autoservice Matthijs van Driel is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG). Een specialisatie waar rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra van profiteren.

“Centraal in onze dienstverlening staat altijd de klant, diens behoefte en diens verwachting. En het laatste overtreffen wij graag,” aldus Matthijs van Driel. “Onze missie is om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service te ontzorgen.”