Ruitreparatie en vervanging

Ruitschade is helaas niet te voorkomen. Het hoeft maar een klein steentje te zijn, dat je voorruit raakt. En voor je het weet heb je een sterretje. Of een klein scheurtje.

Door bijvoorbeeld temperatuurwisselingen – het krimpen en uitzetten van je voorruit – en het rijden over hobbels zoals verkeersdrempels, wordt een klein sterretje gemakkelijk een grote(re) barst.

Of zelfs een flinke scheur.

Geen reden tot paniek, want ook al is de kans aanwezig dat de ruit echt breekt – de kans dat dat gebeurt is erg klein. Toch is het vervelend rijden, zeker wanneer de ruitschade zich continu in je gezichtsveld bevindt. En vooral wanneer het een grotere beschadiging is – je kijkt er voortdurend tegenaan. Het vermindert het rijplezier en het is minder veilig omdat het afleidt.

Voorkom een scheur

Voorkom dus dat het sterretje uitgroeit tot een scheur die niet meer kan worden gerepareerd. Een sterretje is in de meeste gevallen effectief en snel te repareren.

Autoservice Matthijs van Driel bekijkt altijd eerst de mogelijkheden voor reparatie. Als dat niet meer mogelijk is, vervangen we de ruit deskundig.
Wij verzorgen daarbij tevens de administratieve afwikkeling met alle verzekeringsmaatschappijen.