Over ons

“Persoonlijk halen wij heel veel voldoening uit het oplossen van storingen en problemen, waar anderen niet uitkomen. Gegarandeerd dat wij die oplossen.” Matthijs laat een stilte vallen, begint te lachen en zegt vervolgens “daag ons uit, zou ik zeggen.”

Met ruime ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, APK keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. Samen met Gert-Jan, Yorick, Corstiaan, Hans, Ditte en Mitchell vormt Matthijs een hecht team. Het team levert topkwaliteit voor alle merken en alle typen auto’s en bedrijfsauto’s, tegen een scherpe prijs.

Autoservice Matthijs van Driel is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG). Een specialisatie waar rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra van profiteren.

“Centraal in onze dienstverlening staat altijd de klant, diens behoefte en diens verwachting. En het laatste overtreffen wij graag,” aldus Matthijs van Driel. “Onze missie is om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service te ontzorgen.”

 

Matthijs van Driel

Algemeen directeur
Diagnosetechnicus
APK Keurmeester Leermeester
Verkoper

 

Gert-Jan

Bedrijfsleider
APK Keurmeester
Leermeester
Technisch Specialist

 

Corstiaan

Vervangend chef werkplaats
Technisch Specialist
APK Keurmeester
Leermeester

 

Kim

Administratief medewerkster/telefoniste

 

Yorick

Eerste Autotechnicus
APK Keurmeester

 

Roland

Tweede Autotechnicus

 

Lennard

Eerste Autotechnicus
APK Keurmeester

 

Hans

Chauffeur

 

Ditte

Hoofd administratie/telefoniste