Onderhoudsbeurt elektrische auto

Onderhoudsbeurt elektrische auto? Vaak wordt gezegd dat een elektrische auto veel minder onderhoud nodig heeft dan een reguliere diesel of benzineauto. Voor de meeste onderdelen is dit waar maar een elektrische auto heeft toch ook regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Het wordt vaak onderschat maar een zijn meerdere onderdelen die een regulier auto niet heeft en een elektrische auto wel, die regelmatig gecontroleerd moeten worden.

Onderhoudsbeurt elektrische auto bij Autoservice Matthijs van Driel

Een onderhoudsbeurt van een elektrische auto is anders dan die van een reguliere auto. Zo zal er bij een elektrische auto bijvoorbeeld geen motorolie ververst hoeven worden. Maar andere onderdelen, die een reguliere auto niet heeft, hebben wel regelmatig controle nodig. Hierbij kunt u denken aan een software-update, het verversen van koelvloeistof en slijtage van de banden. Maar ook de lampen, het remsysteem en de airco-installatie moeten regelmatig gecontroleerd worden. Zo zal u wanneer u onderweg bent niet voor verassingen komen te staan.

Omdat het onderhoud van een elektrische auto anders is dan bij een reguliere auto, is het van belang dat u dit door een expert laat doen. Door de opkomst van elektrische auto’s zijn wij ons naast reparaties en onderhoudsbeurten voor benzine en dieselauto’s, ook gaan specialiseren in elektrische auto’s. Wanneer op zoek bent naar een garage voor uw elektrische auto gaat u daarom naar Autoservice Matthijs van Driel!

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf. Met al meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij uw deskundige en betrouwbare partner. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Dit voor alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbare garage voor uw elektrische auto? Kom dan eens bij ons langs! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!