Kleine beurt auto

Voor uw kleine beurt auto kunt u bij Autoservice Matthijs van Driel terecht. Wij bieden een ervaren en gespecialiseerd alternatief voor uw reguliere merk garage. Voor de kleine beurt checken wij uw auto beknopt, maar toch gaan wij de belangrijkste onderdelen langs. Hierbij kunt u vertrouwen op de vakmensen van onze garage, en onze ruime ervaring met vele verschillende automerken.

Kleine beurt auto – Beknopt, en toch volledig

In de kleine onderhoudsbeurt worden de 30 belangrijkste punten van uw auto nagelopen. De kleine onderhoudsbeurt is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste krijgt u inzicht in de conditie van uw auto. Ten tweede kunt u daardoor grotere reparaties in de toekomst voorzien, en heeft u inzicht in de duurzaamheid. Tot slot is het erg belangrijk omdat u hiermee onnodig grote reparaties kunt voorkomen. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos de weg op, en is uw auto weer in topconditie!

Kleine beurt, grote beurt en APK

Naast de kleine beurt biedt Autoservice Matthijs van Driel ook een grote onderhoudsbeurt. Hierbij wordt uw auto grondig gecheckt van A tot Z. Op maar liefst 70 punten wordt uw auto gecontroleerd. Wij garanderen u dat bij de grote beurt niets aan onze aandacht ontsnapt, en essentiële reparaties en vervangingen worden uitgevoerd. Wanneer u ervoor kiest om een grote onderhoudsbeurt tegelijk met uw APK keuring te plannen, betaalt u voor de APK helemaal niets! U betaalt alleen de kosten voor milieumeting en afmelding.

Heeft u interesse in één van onze diensten, of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op de website. We helpen u graag op weg!