Hybride EV specialist

Bent u op zoek naar een hybride EV specialist? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel aan het juiste adres! Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf. Met al meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij uw deskundige en betrouwbare partner. Zowel voor het onderhoud als voor reparaties van hybride en elektrische auto’s kunt u bij ons terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan.

Hybride EV specialist Autoservice Matthijs van Driel

Het aantal hybride en volledig elektrische voertuigen (EV) neemt steeds meer toe. Door deze verandering zal ook het onderhoud van de auto’s steeds meer veranderen. Er zullen minder reguliere onderhoudsbeurten voor benzine en dieselauto’s uitgevoerd worden en steeds meer voor hybride en elektrische auto’s.

Vaak wordt gezegd dat een elektrische auto veel minder onderhoud nodig heeft dan een reguliere diesel of benzineauto. Voor de meeste onderdelen is dit waar maar een elektrische auto heeft toch ook regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Het wordt vaak onderschat maar een zijn meerdere onderdelen die een regulier auto niet heeft en een elektrische auto wel, die regelmatig gecontroleerd moeten worden. Het is daarom van belang om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een specialist zoals Autoservice Matthijs van Driel.

Autoservice Matthijs van Driel heeft hierop ingespeeld en is zich gaan specialiseren in het onderhoud voor hybride en elektrische auto’s. Onze medewerkers hebben de specifieke kennis in huis om reparaties en het onderhoud uit te kunnen voeren. Wanneer er iets moet worden vervangen of gerepareerd, dan kunt u er bij ons op vertrouwen dat dit deskundig, correct en tegen een concurrerend tarief wordt gedaan.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbare garage voor uw elektrische auto? Kom dan eens bij ons langs! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven. Wij staan voor u klaar!