Garage elektrische auto

Heeft u een elektrische auto? En bent u daarom op zoek naar een garage elektrische auto? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel aan het juiste adres! Met al meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij uw deskundige en betrouwbare partner. Door de opkomst van elektrische auto’s zijn wij ons naast reparaties en onderhoudsbeurten voor benzine en dieselauto’s, ook gaan specialiseren in elektrische auto’s. Wanneer op zoek bent naar een garage voor uw elektrische auto gaat u daarom naar Autoservice Matthijs van Driel!

Garage elektrische auto? Kom naar Autoservice Matthijs van Driel!

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG-specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. Hieronder vallen ook de elektrische auto’s.

Net zoals benzine en dieselauto’s hebben ook elektrische auto’s onderhoud nodig. Wel bestaan deze onderhoudsbeurten uit andere onderdelen. Zo zal er bij een elektrische auto bijvoorbeeld geen motorolie ververst hoeven worden. Maar er zijn meerdere onderdelen, die een reguliere auto niet heeft, die toch regelmatig controle nodig hebben. Denk hierbij aan een software-update, verversen van koelvloeistof en slijtage van banden. Maar ook de lampen, het remsysteem en de airco-installatie moeten regelmatig gecontroleerd worden. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Het is daarom van belang om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een expert. Zowel voor het onderhoud als voor reparaties van elektrische auto’s kunt u bij ons terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbare garage voor uw elektrische auto? Kom dan eens bij ons langs! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!