Garage Dordrecht

Bent u op zoek naar een Garage Dordrecht vanwege een defect aan uw voertuig? Of is uw auto gewoon toe aan een nieuwe APK? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel aan het juiste adres!

Onze autogarage ligt in Hendrik Ido Ambacht, vlakbij Dordrecht. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, APK keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Autoservice Matthijs van Driel een deskundig en betrouwbaar partner. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats kunnen wij u als klant zo veel mogelijk ontzorgen. Twijfel dus niet langer en maak meteen online uw afspraak.

Autoservice Matthijs van Driel helpt u graag verder!

In onze dienstverlening staat de klant altijd centraal. Wij halen dan ook veel voldoening uit het oplossen van technische storingen en problemen waar anderen niet uitkomen. Onze missie is om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service te ontzorgen.

Wij zijn een universeel en veelzijdige autogarage en bieden o.a. oliechecks, bandenservice en reparaties aan. Rijd u toevallig in een Volkswagen of Audi? Autoservice Matthijs van Driel is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG). Een specialisatie waar rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra van profiteren. Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht.

Daarbij zijn wij een officieel erkende BOVAG garage en RDW erkend. Hieruit blijkt dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn die op deskundige wijze hun werk doen.

Afspraak maken bij Garage Dordrecht

Kunnen wij iets betekenen in uw zoektocht naar een Garage Dordrecht? Dan gaan we er samen voor zorgen dat u weer met plezier de weg op gaat! Maak online een afspraak zodat u zeker bent van een plekje. U kunt ook bij ons komen langsrijden op werkdagen van 08.00-17.00 uur. Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 078-7200 880.