Garage Dordrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in de buurt van Dordrecht? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel aan het juiste adres! Bij Autoservice Matthijs van Driel kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparaties aan uw auto.

Onze autogarage is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, vlakbij Dordrecht. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche, als eerste autotechnicus, APK keurmeester, leermeester en diagnosetechnicus, is Autoservice Matthijs van Driel een deskundige en betrouwbare partner. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats kunnen wij u als klant zo veel mogelijk ontzorgen. Twijfel dus niet langer en maak meteen uw afspraak online.

De uitgebreide diensten van autogarage Matthijs van Driel

In onze dienstverlening staat de klant altijd centraal. Wij halen dan ook veel voldoening uit het oplossen van technische storingen en problemen waar anderen niet uitkomen. Onze missie is om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service te ontzorgen.

Wij zijn een veelzijdige autogarage en bieden o.a. oliechecks, bandenservice en reparaties aan. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd door ervaren monteurs die ervoor zorgen dat uw auto veilig de weg op kan. Als uw auto reparaties nodig heeft, kunnen wij deze tijdens de APK-keuring direct voor u uitvoeren. Naast APK-keuringen bieden wij ook uitgebreide auto-onderhoudsdiensten aan in onze autogarage in de buurt van Dordrecht. Van eenvoudige olieverversingen tot complexe reparaties, wij hebben de ervaring en knowhow om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft.

Specialist in VAG | Garage Dordrecht

Rijdt u toevallig in een Volkswagen of Audi? Autoservice Matthijs van Driel is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG). Een specialisatie waar rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra van profiteren. Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht.

Daarbij zijn wij een officieel erkende BOVAG garage en RDW erkend. Hieruit blijkt dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn die op deskundige wijze hun werk doen.

Afspraak maken bij Autoservice Matthijs van Driel

Kunnen wij iets betekenen in uw zoektocht naar een autogarage in de buurt van Dordrecht? Dan gaan we er samen voor zorgen dat u weer met plezier de weg op gaat! Maak online een afspraak zodat u zeker bent van een plekje. U kunt ook bij ons langsrijden op werkdagen van 08.00-17.00 uur. Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 078-7200 880. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.