APK jaarlijks

Zoekt u een ervaren en voordelige autogarage voor uw eerste keuring auto? Wanneer uw auto voor de eerste keer gekeurd moet worden, is het fijn als u terecht kunt bij een garage die u goed informeert. Bij Autoservice Matthijs van Driel bent u aan het juiste adres! Wij zijn een zeer breed gespecialiseerde autogarage, en u kunt bij ons terecht voor alle vormen van reparatie en onderhoud. U kunt voor uw eerste keuring gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Eerste keuring auto: het belang van de APK keuring

De APK is ingesteld om de veiligheid in het verkeer te bevorderen, en ter bescherming van het milieu. De APK moet periodiek worden uitgevoerd, afhankelijk van de leeftijd van de auto en het type. Voor benzine- en elektrische auto’s geldt dat de eerste APK na 4 jaar is, vervolgens na 2 jaar, en daarna wederom na 2 jaar. Wanneer de auto ouder dan 8 jaar is, is de APK ieder jaar verplicht. Voor diesel- en gas auto`s is na 3 jaar de eerste APK keuring, vervolgens ieder jaar verplicht.

Als auto eigenaar krijgt u 6 weken van tevoren een melding. Binnen deze tijd moet u een afspraak maken voor de keuring. U krijgt na de keuring een keuringsrapport, dat u kunt tonen bij controle in bijvoorbeeld het buitenland.

APK keuring door Autoservice Matthijs van Driel

Bij Autoservice Matthijs van Driel bent u gegarandeerd van een uitstekende en persoonlijke service. Wanneer u bovendien uw APK keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK geheel gratis! U betaalt alleen de milieumeting en het afmelden. Tot slot zijn wij VAG specialist. Dit betekend dat wij een extra service bieden voor auto’s binnen de Volkswagen Audi Group. Hieronder vallen o.a. ook Seat en Skoda.

Via onze website kunt u direct een afspraak inplannen. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen in onze garage in Hendrik-Ido-Ambacht! Bekijk de openingstijden op de website. Tot snel bij Autoservice Matthijs van Driel.