Autoservice Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een autoservice Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel in Hendrik Ido Ambacht zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om reparaties, service, onderhoud of storingen. We zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Neem gerust contact op en we zorgen dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt!

Autoservice Hendrik Ido Ambacht | Kom langs bij Matthijs van Driel!

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG-specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. Hieronder vallen ook de elektrische auto’s.

Net zoals benzine en dieselauto’s hebben ook elektrische auto’s onderhoud nodig. Wel bestaan deze onderhoudsbeurten uit andere onderdelen. Zo zal er bij een elektrische auto bijvoorbeeld geen motorolie ververst hoeven worden. Maar er zijn meerdere onderdelen, die een reguliere auto niet heeft, die toch regelmatig controle nodig hebben. Denk hierbij aan een software-update, verversen van koelvloeistof en slijtage van banden. Maar ook de lampen, het remsysteem en de airco-installatie moeten regelmatig gecontroleerd worden. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Het is daarom van belang om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een expert. Zowel voor het onderhoud als voor reparaties van elektrische auto’s kunt u bij ons terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Autoservice Matthijs van Driel!