Autohandelaar Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een autohandelaar Zwijndrecht & omgeving? Zoek niet verder! Bij Matthijs van Driel bent u op de juiste plek! Als autogarage verkopen wij niet alleen occasion modellen auto’s, maar we zorgen ook voor repartie, onderhoud en service.  Gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht zijn we gemakkelijk via Zwijndrecht aan te rijden. Ook kunt u bij ons terecht voor een storingsdiagnose. Hierbij bieden wij dé efficiënte en effectieve oplossing tegen een scherpe prijs!

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Autohandelaar Zwijndrecht | Autoservice Matthijs van Driel

Bent u op zoek naar een nieuwe tweedehands auto? Wij hebben wellicht wel de juiste match! U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen en kleuren auto’s van meerdere merken. Bekijk onze occasion modellen op de occasions pagina. Bij Matthijs van Driel staat service hoog in het vaandel, wij halen dan ook veel voldoening uit het oplossen van problemen waardoor u weer zorgeloos de weg op kunt. Onze garage is gespecialiseerd in de Volkswagen Audi Groep (VAG), waardoor wij bestuurders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra kunnen ondersteunen.

Onze diensten

Autoservice Matthijs van Driel kan verschillende diensten voor u uitvoeren waaronder de olie check, schade reparatie, trekhaken, bandenservice en een Apk-keuring

Onderhoud – wanneer u regelmatig onderhoud aan uw auto laat uitvoeren, kunt u ervoor zorgen dat u onnodig dure reparaties. Slijtage is niet te voorkomen, maar met de juiste zorg gaan de onderdelen van uw auto langer mee.

Reparatie – Wij voeren reparaties uit aan uw auto zodat u zorgeloos kunt rijden. Wanneer er blijkt dat er iets vervangen moet worden aan uw auto, kunt u ervan uit gaan dat wij dit met deskundige monteurs repareren. Dit wordt altijd tegen een concurrerend tarief gedaan.

Service – Wij bieden u de service zoals het hoort. De klant staat altijd op de eerste plek en we ontzorgen hen dan ook graag alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service.

Storingsdiagnose – Wij lossen storingen en foutcodes op door ze op te sporen met geavanceerde diagnose-apparatuur en -software.

Airco – Bij een check controleren wij het gehele aircosysteem, inclusief de pomp natuurlijk.

Neem contact op!

Heeft u vragen over ons als autohandelaar Zwijndrecht? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zien u graag in onze garage in Hendrik-Ido-Ambacht, aan de Grotenoord 37. Tot ziens!