Autohandelaar Dordrecht

Bent u op zoek naar een autohandelaar in Dordrecht en omgeving? Bij Autoservice Matthijs van Driel bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor occasions van verschillende merken o.a. Volkswagen, Seat, Fiat en nog veel meer. Daarnaast heeft Autoservice Matthijs van Driel alles in huis om uw reparaties uit te voeren, onderhoud de plegen en additionele service te bieden. Onze garage kunt u vinden in Hendrik-Ido-Ambacht, op korte afstand van Dordrecht. Wij zien u graag!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Autohandelaar Dordrecht | Autoservice Matthijs van Driel

Bent u op zoek naar een occasion auto? Kijk dan op onze occasions pagina voor het aanbod. U bent van harte welkom om de auto’s te komen bekijken. Immers kunt u pas echt voelen en ervaren hoe een auto is door hier een ritje mee te maken. U kunt een afspraak door telefonisch contact op te nemen via 078-7200 880 of het formulier op onze website in te vullen.

Onze service Autohandelaar Dordrecht

Autoservice Matthijs van Driel is meer dan alleen een autohandelaar. Naast de verkoop van onze occasion modellen zijn we vooral gespecialiseerd in het oplossen van storingen en problemen, waar andere niet uit komen. Bij ons staat de dienstverlening naar de klant altijd centraal. Wij overtreffen onszelf graag en onze missie is dan ook om klanten op alle facetten van auto-onderhoud, –reparatie en –service te ontzorgen. U kunt ervan uitgaan dat wij dit met deskundige monteurs uitvoeren. Goed onderhoud en beheer vormen dan ook de basis voor plezierig en zorgeloos rijden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons als autohandelaar Dordrecht? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact op! U kunt ook bellen naar ons nummer 078-7200 880. Maak een afspraak om langs te komen in onze garage gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, aan de Grotenoord 37. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00. Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.