Autogarage Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een autogarage Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel helemaal aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder bij een storing, onderhoudsbeurt of als u schade aan uw auto heeft. Wij hebben passie voor ons werk, en dat merkt u in onze werkzaamheden. Wij halen er bijvoorbeeld voldoening uit om problemen op te lossen, waar anderen niet uit komen. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard altijd de allerbeste kwaliteit verwachten.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Autogarage Hendrik Ido Ambacht | Autoservice Matthijs van Driel staat voor u klaar!

Schades zijn nooit leuk en kunnen behoorlijk uiteenlopend van aard zijn. Om er een paar te noemen: krassen, beschadigingen door hagel of steenslag , loshangende bumpers, deuken in de carrosserie en lakschade. Of het nu komt door een verkeerde inschatting van een medeweggebruiker, of omdat u zelf iets over het hoofd zag. U had een auto zonder schade en hebt vervolgens een auto met schade. Iets waar u bepaald niet op zit te wachten maar wat er nu is, en wat moet worden opgelost c.q. gerepareerd. Wanneer u te maken krijgt met schade wilt u graag snel en goed geholpen worden. Vooraf wilt u weten wat het kost, in tijd en geld en of de verzekeraar het schadeherstel vergoedt. Feitelijk wilt u het liefst zo min mogelijk administratieve rompslomp en gedoe.

Autoservice Matthijs van Driel taxeert de schade en herstelt uw auto naar de oorspronkelijke staat. Daarbij verzorgen we ook de administratieve afwikkeling met alle verzekeringsmaatschappijen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!