Autodealer Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een autodealer Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel zeker aan het juiste adres! Wij zijn een vak garage, maar hebben ook regelmatig occasions staan. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe auto. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies hoe we u moeten blij maken met de juiste auto die helemaal past bij uw wensen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Autodealer Hendrik Ido Ambacht | Autoservice Matthijs van Driel staat voor u klaar

Wij halen voldoening uit ons werk door problemen op te lossen waar anderen niet uitkomen. Daarom geven wij altijd nét dat extra beetje meer waardoor we onze klanten positief kunnen verrassen. Ons team bestaat uit vakspecialisten, met voldoende kennis om elke auto te kunnen voorzien van de service die nodig is.

Naast een occasion bij ons kopen, kunnen wij hem uiteraard ook direct voor u onderhouden. Zo heeft u alles onder één dak. Heeft u een Audi, Volkswagen, Seat of Skoda? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk VAG specialisten, waardoor wij bestuurders van deze auto’s meer service kunnen bieden dan ze bij een ‘normale’ garage kunnen krijgen. Maar daarnaast kunt u natuurlijk met andere automerken ook bij ons terecht. Wij hebben passie voor ons werk, en dat ziet u terug in onze werkzaamheden!

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder! Neem daarvoor contact met ons op. We zorgen er voor dat u alle informatie van ons krijgt die u nodig heeft over onze occasions, of de andere diensten die wij verlenen. Tot ziens bij Autoservice Matthijs van Driel!