Auto onderhoudsbeurt

Bent u toe aan een kleine of grote auto onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel aan het juiste adres. Wij bieden een gespecialiseerd alternatief voor uw reguliere merk garage. Met onze ervaren vakmensen en ervaring met vele verschillende automerken, is uw auto bij ons in goede handen.

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Auto onderhoudsbeurt – Groot of klein

Bij Autoservice Matthijs van Driel heeft u keuze uit een grote en een kleine onderhoudsbeurt. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt aan de hand van 30 punten de conditie van uw auto in kaart gebracht. Onnodige reparaties kunnen hierbij voorkomen worden, en reparaties op de lange termijn worden in kaart gebracht. Bij de grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op 70 punten grondig gecontroleerd. Alle essentiële reparaties en vervangingen worden uitgevoerd. Hierdoor is uw auto weer in topconditie. U kunt weer veilig en vol vertrouwen de weg op!

Plan uw onderhoudsbeurt met uw APK

Autoservice Matthijs van Driel kan voor u ook de verplichte APK keuring uitvoeren. Wanneer u uw grote onderhoudsbeurt tegelijkertijd met uw APK plant, profiteert u flink. U krijgt dan namelijk de APK geheel gratis! U betaalt slechts voor milieumeting en afmelding.

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!