Auto garage Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een auto garage Hendrik Ido Ambacht? Kom dan zeker langs bij Autoservice Matthijs van Driel! Wij zijn gevestigd aan de Grotenoord in Hendrik Ido Ambacht, waar u van harte welkom bent met elk soort auto. Wij hebben passie voor ons werk, en dat merkt u. Wij halen er voldoening uit om problemen op te lossen waar anderen niet uitkomen. We worden graag uitgedaagd in ons werk!

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto garage Hendrik Ido Ambacht | Autoservice Matthijs van Driel is uw partner

Als u uw auto afgeeft bij ons, weet u zeker dat deze in goede handen in. We hebben inmiddels al meer dan 18 jaar ervaring in het vak, en weten daarom als geen ander storingen en problemen op te lossen, zelfs als dit door een ander niet lukt. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we volledige reparatie, onderhoud en service aan. Wij hebben een hele brede maar ook gespecialiseerde kennis, waardoor geen probleem voor ons te moeilijk is.

Het is onze missie om onze klanten op het gebied van auto-onderhoud, -reparaties en -service volledig te kunnen ontzorgen en nét dat beetje extra te bieden waardoor ze bij ons altijd 100% tevreden weer de deur uit lopen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u altijd langsrijden bij ons, we zijn dagelijks van 8:00 tot 17:00 geopend. Tot ziens bij Autoservice Matthijs van Driel!