APK jaarlijks

Bent u op zoek naar een voordelige en ervaren autogarage voor uw APK jaarlijks? Iedere auto van vijf jaar of ouder moet verplicht een jaarlijkse APK. Auto’s jonger dan dat hebben een lagere frequentie. Desondanks is de APK van groot belang. Deze is ingesteld ter bevordering van de veiligheid in het verkeer, en de bescherming van het milieu. Het is belangrijk om te controleren of uw auto veilig en milieuvriendelijk de weg op gaat!

APK jaarlijks door Autoservice Matthijs van Driel

Matthijs van Driel is een zeer breed gespecialiseerde autogarage, waar u terecht kunt voor uw reparatie en onderhoud voor ieder type auto. Daarnaast zijn wij ook VAG specialist, met extra service voor merken binnen de Volkswagen Audi Groep. Wanneer u uw APK keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK geheel gratis! U betaalt alleen de milieumeting en het afmelden.

Service, onderhoud en reparatie

Voor al uw reparatie en onderhoud kunt u terecht bij de ervaren monteurs van Autoservice Matthijs van Driel! Wij bieden u alles onder één dak, en altijd voor de scherpste prijs. Ook voorzien wij u altijd van persoonlijk deskundig advies, en kunnen wij al uw technische vragen beantwoorden.
U kunt via de website direct een afspraak inplannen, of kom langs in onze autogarage in Hendrik Ido Ambacht! We helpen u graag op weg! Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tot snel bij Autoservice Matthijs van Driel!