APK keuring Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een garage voor uw APK Hendrik Ido Ambacht en omgeving? Dan bent u bij Autoservice Matthijs van Driel in Hendrik-Ido-Ambacht zeker aan het juiste adres! Wij kunnen als RDW erkend bedrijf de Algemene Periodieke Keuring (APK) voor u uitvoeren. Deze keuring die wettelijk is ingesteld om de bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu te verbeteren, is niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen.

Plan uw afspraak in via ons contactformulier of bel ons gerust 078-7200 880!

APK Hendrik Ido Ambacht | Autoservice Matthijs van Driel heeft het in huis!

Bij ons kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto. Wanneer u deze laat uitvoeren in combinatie met een grote of kleine beurt, voeren wij uw APK gratis uit. U betaald enkel de kosten voor het afmelden en de milieumeting. Wij voeren APK keuringen uit voor alle type en merken auto’s, zo kunt u dus altijd bij ons terecht! Zorg ervoor dat uw keurig op tijd gebeurt om een onnodige boete te voorkomen. Naast een APK keuring kunt u bij ons ook terecht voor reparatie, service, onderhoud, storingsdiagnose en occasion auto’s.

Over ons

Met al 18 jaar lang ervaring in de branche is Matthijs van Driel een betrouwbare partner om uw auto te laten repareren. Ons kleine maar zeer kundige team van vakmensen haalt veel voldoening uit het oplossen van storingen en problemen. Ons specialisme ligt bij de Volkswagen Audi Groep (VAG), waardoor wij rijders van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda extra goed kunnen helpen. De klant staat bij ons altijd centraal in onze dienstverlening. Wij overtreffen onszelf graag!

Neem contact met ons op!

Is Autoservice Matthijs van Driel de garage voor uw APK Hendrik Ido Ambacht en omgeving? Neem dan contact met ons op en plan uw APK keuring in! Dit kunt u doen via het contactformulier of door te bellen naar 078-7200 880. Wij zien u graag bij Autoservice Matthijs van Driel!