Grote beurt auto

Voor uw grote beurt auto kunt u terecht bij Autoservice Matthijs van Driel. Wij bieden een gespecialiseerd en ervaren alternatief voor uw reguliere merkgarage. Voor de grote beurt checken wij uw auto uitgebreid van A tot Z. Hierbij kunt u vertrouwen op onze vakkundige medewerkers en onze ruime ervaring met alle merken auto’s.

Grote beurt auto – Van A tot Z gecontroleerd

Wanneer u bij Autoservice Matthijs van Driel komt voor een grote beurt van uw auto, controleren wij deze op maar liefst 70 punten. Hierbij zorgen wij ervoor dat niets aan onze aandacht ontsnapt, en tijdig essentiële vervangingen en reparaties worden uitgevoerd. U kunt hierna weer zorgeloos en veilig de weg op, en uw auto is weer in topconditie!

Grote beurt, kleine beurt en APK

Naast de grote beurt biedt Autoservice Matthijs van Driel ook een kleine onderhoudsbeurt aan. Dit is een beknopte onderhoudsbeurt, waarin naar de belangrijkste 30 onderdelen van uw auto wordt gekeken. Hierdoor krijgt u inzicht in de conditie van uw auto. Daarnaast is dit belangrijk om eventueel grotere reparaties, en dus kostenposten, te voorzien, en vaak zelfs te voorkomen. Wanneer u een grote onderhoudsbeurt tegelijkertijd met uw APK keuring plant, krijgt u de APK geheel gratis! U betaalt alleen de kosten voor afmelding en milieumeting.
Heeft u interesse of wilt u een afspraak maken? Dit kan eenvoudig en vrijblijvend via de contactgegevens op de website.